11+ Wanda Nara Maxi Lopez

11+ Wanda Nara Maxi Lopez. Wanda is believed to be one of the most powerful women in italian football. Si a maxi lópez le decían que este pequeño jugador de las inferiores de barcelona, que un día se le acercó con timidez para pedirle un autógrafo, iba a terminar siendo amigo hubo algo que colmó la paciencia de wanda nara y la blonda decidió ponerle punto final a su relación con maxi lópez.

VIDEO: Wanda Nara- Soccer Player Maxi Lopez' Wife (Bio ...
VIDEO: Wanda Nara- Soccer Player Maxi Lopez' Wife (Bio ... from fabwags.com
Wanda, lopez'den boşanıp mauro icardi ile evlenmiş ve süratle çocuk yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde maxi lopez, arjantin basınına 3 çocuğunun annesi wanda nara hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Wanda nara is 'lost in her fame and money' as family rift with estranged dad goes on with psg star mauro icardi's wife.

Maxi lopez slams ex wanda icardi for taking their kids to coronavirus hot spot italy with husband mauro.

Wanda, lopez'den boşanıp mauro icardi ile evlenmiş ve süratle çocuk yapmıştı. Nara'nın kendisine de zamanında menajerlik teklifi ettiğini dile getiren arjantinli, çocuklarının iyiliği için bu ilişki konusunda ağzını açmaktan kaçındığını ifade etti. Accuse reciproche di tradimento, sfoghi durissimi e rivelazioni bomba, fino a finire in tribunale con la pesante accusa, per la showgirl, di aver pubblicato. She has three sons from her relationship with lopez:


Post a Comment

0 Comments